2538
Κωδικός Προϊόντος: 11-881476-2100
κατοπιν_παραγγελίας.gif

Bose Bundle (Black) - Soundbar 500 + Bass Module 500 + Surround Speaker

1699,95 €
1499,95 €
Κατασκευαστής BOSE

  Soundbar 500

Αυτή η κομψή μπάρα ήχου προορίζεται για να ακούγεται, όχι να φαίνεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε σχεδιάσει ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα οδήγησης για να διατηρούν το Bose Soundbar 500 σχεδόν απίστευτα λεπτό, χωρίς να αφαιρούμε την ακουστική υπεροχή για την οποία είναι γνωστή η Bose. Με ύψος μόλις πέντε εκατοστά, το προφίλ του χωράει διακριτικά κάτω από την οθόνη της τηλεόρασής σας, οπότε δεν θα ξέρετε καν ότι είναι εκεί—μέχρι να το ακούσετε. Και με το Google Assistant και το Amazon Alexa ενσωματωμένο, δεν θα χρειαστεί να σηκώσετε το δάχτυλό σας. Όπως το Bose Soundbar 500, είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Μπορεί να είναι η πιο λεπτή μπάρα ήχου μέχρι σήμερα, αλλά η ισχυρή ακουστική του γεμίζει ολόκληρο το δωμάτιο με ήχο που απλά πρέπει να ακούσετε για να πιστέψετε.

Surround Speaker

Θέλετε να είστε στη μέση όλης της δράσης και τα ηχεία Surround της Bose σας μεταφέρουν εκεί. Σχεδιασμένα αποκλειστικά για να συνδυάζονται με τις μπάρες ήχου Bose Smart, αυτά τα διακριτικά πίσω ηχεία surround παρέχουν σαρωτικό ήχο που βελτιώνει την εμπειρία προβολής ταινιών, σπορ και τηλεοπτικών εκπομπών.

Bass Module 500  

Αυτοενισχυόμενο subwoofer Bass Module 500, διαθέτει δηλαδή ενσωματωμένο ενισχυτή άρα δε χρειάζεται να συνδεθεί με έναν για να λειτουργήσει, από την εταιρεία Bose με μέγεθος μεγαφώνου bass driver 10". Πρόκειται για ασύρματο subwoofer, άρα μπορείτε να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στον χώρο σας χωρίς να σας προβληματίζουν τα καλώδια. Η ισχύς του είναι 180W RMS, η οποία είναι κατάλληλη για μικρούς χώρους μέχρι 20 τετραγωνικά.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.