Κωδικός Προϊόντος: 11-838309
κατοπιν_παραγγελίας.gif

Bose TV Speaker Black

299,96 €
Κατασκευαστής BOSE


Ακούστε καλύτερα την τηλεόρασή σας 

Το ηχείο τηλεόρασης Bose TV Speaker είναι μια εύκολη κι απλή λύση για καλύτερο ήχο τηλεόρασης. Είναι μικρό αλλά πολύ δυνατό, αποδίδει μια καθαρή, ισορροπημένη και φυσική εμπειρία ήχου που βελτιώνει την απόδοση των διαλόγων και των μπάσων.


 Περισσότερη μουσική
Το ηχείο τηλεόρασης Bose TV Speaker διαθέτει επίσης συνδεσιμότητα Bluetooth, ώστε να μπορείτε να ακούτε ό,τι θέλετε, όταν θέλετε. Πατήστε το κουμπί "Bluetooth" στο τηλεχειριστήριο για να αντιστοιχίσετε μια συσκευή και να αναπαράγετε ασύρματα μουσική και podcast.

 Περισσότερο μπάσο
Και ενώ αποδίδει εκπληκτικά πλούσιο και βαθύ ήχο για ένα ηχείο του μεγέθους του, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί "Bass" στο τηλεχειριστήριο για ακόμα περισσότερο.

Περισσότερη σαφήνεια
Στη λειτουργία Dialogue, το ηχείο Bose TV Speaker αναλύει αυτό που παρακολουθείτε για να αυξήσει ακόμα περισσότερο τα φωνητικά, ώστε να μπορείτε να ακούτε και να κατανοείτε κάθε λέξη πιο καθαρά. Απλώς πατήστε το κουμπί “Dialogue mode” στο τηλεχειριστήριο για ενεργοποίηση.    

 Εύκολη Χρήση. Εύκολη εγκατάσταση.

Σχεδιασμένο με γνώμονα την απλότητα, το ηχείο Bose TV Speaker  χρησιμοποιεί μία μόνο σύνδεση με την  τηλεόρασή σας μέσω ενός καλωδίου οπτικού ήχου (περιλαμβάνεται) ή ενός καλωδίου HDMI (πωλείται ξεχωριστά), ώστε να μπορείτε να μεταβείτε από την αποσυσκευασία στην παρακολούθηση σε ελάχιστο χρόνο.

 Αναβαθμίστε τον ήχο σας.
Αν επιθυμείτε ακόμα περισσότερα μπάσα ή θέλετε να επεκτείνετε το σύστημά σας, μπορείτε να προσθέσετε ένα ενσύρματο subwoofer για να απολαύσετε μπάσα δυνατά, όπως σ ένα θέατρο. To ηχείο Bose TV Speaker είναι συμβατό με το Bose Bass Module 500και το Bose Bass Module 700 (To καλώδιο σύνδεσης Bose Bass Module πωλείται χωριστά).Διαστάσεις:  5.6 cm Υ x 59.4 cm Π x 10.2 cm Β

Bluetooth:
• Bluetooth εμβέλεια: Έως 9 m
• Bluetooth version: 4.2

Είσοδοι:
• HDMI ARC (Audio Return Channel)
• Optical in
• AUX in
• Είσοδος καλωδίου ρεύματος
• USB (μόνο για το service)
• Ασύρματου subwoofer (προαιρετικό)

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.